Настаняване

За двойки, компания от приятели или фамилна почивка предлагаме студио, двойна стандартна стая, мансардна стая и апартамент от три двойни стаи, които се намират на самостоятелен етаж в нашата напълно реновирана над стогодишна семейна къща. В тази част на хотела ще усетите очарованието на отминалото време, преплетено в изцяло съвременния интериор.

Seven Springs предлага 7 просторни и уютни двойни стаи за пълноценна почивка и уединение с любимия човек, всяка от които има самостоятелен санитарен възел и тераса. В цената на нощувката е включена и закуска. Стаите са напълно оборудвани с модерно обзавеждане в приятни, земни тонове. Всяка стая е оборудвана със собствен санитарен възел и хотелска козметика. На ваше разположение са безплатна Wi-Fi връзка и място за паркиране. 

Seven Springs предлага 3 комфортни студиа, подходящи както за двойки, така и за семейства с дете. Студиата са с приятен интериор, съобразен със съвременните тенденции в обзавеждането. Цветовете са меки и релаксиращи. Всяко студио предлага разтегателен диван или кресло – за допълнително удобство, които могат да се използват за моменти на почивка, гледане на телевизия или настаняване на дете. За Ваше удобство студиата са със собствен санитарен възел, хотелска козметика и тераса с красива гледка. 

За компания от приятели или фамилна почивка предлагаме апартамент от три двойни стаи, които се намират на самостоятелен етаж в нашата напълно реновирана над стогодишна семейна къща. В тази част на хотела ще усетите очарованието на отминалото време, преплетено в изцяло съвременния интериор.